Aktív témák
-
-
csapos2
addikt
-
pussy_cat
tag
válasz
Racecam #37301 üzenetére
Na igen... olyan szomorú! Nem tudsz mit kezdeni egy Neked készített ajándékkal, amit tényleg nem vásároltak drága pézér, hanem két kézzel, kigondolva, csak Neked készítettek... Olyan fura ez a világ... Szerintem nincs gyönyörűbb dolog a világon, mint amikor reggel felkelsz és akit szeretsz reggel megsímogat... nem kő toronyóra, meg aranylánc... csak egy pillantás... csak egy pillantás...
-
venember83
nagyúr
válasz
Racecam #36821 üzenetére
Forgószél? Amikor jön, akkor meleg és nedves, mikor pedig megy, akkor viszi magával a házat, autót, bútorokat?
kételkedem: Igen. De ne felejtsük, hogy amúgy nincs szvsz semmi bizonyíték, hogy ezt a cikket igazabb emberek írták, mint anno a világjárványra figyelmeztető hivatalos dokumentumokat.
36823: A télapóhoz még nem volt szerencsém, de pussy_cat fórumtárshoz igen, és szerintem abszolút nem hasonlítanak. Legalábbis csak remélni tudom, hogy a télapó nem hordoz magán olyan nőies vonásokat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam #35668 üzenetére
Szia Apa! [integetősszmájli]
Na emberek, MOST jól érzem magam
Nem esik, isteni felülmúlhatatlan akácillat ömlik a városon végig és be az erkélyünkön, van aki... , előttem egy kisüveges hideg sör.
ÉS a fater is előkerültMondtam hogy a sok panasz után akkor is külön szólok ha jól érzem magam. MOST van ez. Szólok mert nemtom meddig tart..
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #29096 üzenetére
látom, csak benézel
Martin bevallotta, hogy inkább mégis a fiúk iránt vonzódik. Azt várják a bejelentéstől, hogy meg fog ugrani a lemezeladás. Soha nem érdekelt ez a figura, a vonyítós zenéjét sem szerettem. Vajon miből gondolják, hogy most elszaladok az első boltba és veszek egy Livin' la Vida Loca-t?
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest