- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Tovább gyorsul a chello
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athanáz9
aktív tag
Jól látom, hogy másfél éve (!) elhalt a topik?
Ez azért is érdekes, mert az index.hu fotó-topikjaiban folyamatosan nagy a pörgettyűzés az Olympus E-topikban! (Némely profik is vannak!)
Furcsa!Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
Bocs: nem jól láttam.
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Mi a véleményetek az E-500-ról? Ez vagy inkább Nikon D40/D40X gépet lenne érdemes venni? Kezdő amatőr fotós lennék, de a kompaktokról tovább szeretnék lépni és egy kényelmesen egyszerűen használható gép kellene.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
johnjohn
addikt
-
atyuska
tag
válasz adnoctum18 #259 üzenetére
Az oly-t sem könnyű olcsón obival táplálni, de ez a D40-re is határozottan igaz.
----atyuska----
-
aginor
veterán
válasz adnoctum18 #259 üzenetére
Oly E-400-at próbáltál? Mennyire gázos a fogása a markolat hiánya miatt?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Szten Márs
nagyúr
Ez teljesen szubjektív. Van akinek abszolút megfelel és jó, van akinek meg borzasztó, szóval ezt ne más mondja meg neked. Menj be egy boltba, fogj meg egy E-420-at: hasonló az érzés, bár az E-420-nál már valami markolatszerűt próbáltak kialakítani, így valamivel jobb, de legalább nagyjából képben leszel. Nikon D40-et meg találsz még boltokban. Vagy ha azt nem D40X-et vagy D60-at, azoknak tökugyanolyan vázuk van.
-
adnoctum18
senior tag
Ha kisebb a markolata az E-500-nál akkor szerintem már kényelmetlen.
Nekem az E-500 is picit kicsi. (410,420,510,520 pedig miniatűrök sajna...)Sőt tovább megyek, még a Nikon D90 is lehetne hajszálnyival szélesebb de azért nem mindenkinek van elefántkeze gondolom...
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Athanáz9
aktív tag
Bevallom, edigitalnál nem látok duplakittel, de a www-digitcom.hu - ott látom, 173-e Ft-ért.
Talán kivárásra játszom...
Kérdezek mindig, mindenáron! A magyar kormánynak mindig mindent elhiszek. (Jaj.) - Rómáról (Italia) sokfajta felvilágosítással szolgálhatok, dokféle tárgykörben.
-
Athanáz9
aktív tag
válasz philoxenia #267 üzenetére
Kösz, vizslatom.
-
nagyúr
Tudtam, hogy valamit elfelejtettem... Aztán beugrott! Belinkelni ide néhány képet amit a 35mm-essel lőttem.
Nagyon ott van a toppon az obi!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
alien_
őstag
Sziasztok,
A tegnapi nap folyamán valaki a kezembe nyomott egy Olympus E-10 -et, ha-megcsinálod-a-tiéd alapon.
Valószínűleg shutter rossz benne, mert exponál, halott pixeleket is látok (szóval a ccd működik), viszont a függöny nem mozdul. Valakinek van ötlete, honnan szerezhetnék hozzá shutter-t? Szívesen megcsinlnám, 8 éves csúcstechnológia rlz[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Olympus E-510-ről mi a véleményetek?
-
aginor
veterán
-
aginor
veterán
Vajon mennyiért lehet elpasszolni egy új Oly 40-150 kitobit?
adnoctum18: mag a gép sem olcsó, az obik meg még drágábbak.. igazából még keresem a lehetőségeket, oly-nak állítólag nagyon jó a kezelhetősége és ez egy kezdőnek (mint én) fontos.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
Olyan 30k körül menne el a kitobi, nekem is van egy, de annyiért inkább megtartom.
Oly-ra is nagyon drágák az obik és kevesebb is van használtban. Nikonra nagyobb a használt választék bár tény, hogy a d40-nél figyelni kell arra, hogy legyen fókuszmotor az obiban!
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
OPiiPO
veterán
Új E-3 szoftver:
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
KrAt
veterán
Nincs valakinek kölcsönbe tele obija 1 napra? Szívesen kipróbálnám magam, megbízhattok bennem (adok akár személyit is, ha esetleg azt hiszed, meg akarnék lógni vele) meg ha arról van szó, "bérleti díjat" is megbeszélhetünk
-
Fryskitt
addikt
Egy E500-as gépbe vettem egy 2GB Olympus xD kártyát. A fórumban említett kék keret nem jelenik meg mégsem. Mit csinálok rosszul?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
No ezt itt nem sokan olvassák...
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Fryskitt
addikt
Ez a Canonnál úgy működött, hogy egy kisebb keret jelent meg, amin látszott az előző kép vége....de egyebekben igazad van, én sem tudom, hogy működne...csak hát, ha már írták.....
-
Degeczi
nagyúr
válasz Fryskitt #288 üzenetére
de az kizárólag olyan gépnél működhet, ami ad elektronikus keresőképet, azaz LiveView-t!
az E500-ad nem ilyen, így ahhoz nincs értelme ilyen kártyát venni
(mondjuk másikhoz sem, mert csak nyűg van az xD-vel, az Oly féle "panoráma funkció" pedig vakítás, csak egy olyan marketing árukapcsolás, h a saját márkás, drágább kártyát vegye meg a felhasználó. Egy tisztességes világban ezért perelni lehetne az Olympust...) -
Gucunja
aktív tag
szaisztok, Olympus E-420 gépen a memórai kártya fedeléne letört a pöcke ami benyomta azt a kis gombot, így most azt jelzi ki a gép hogy nincs becsukva a fedél és nem indul el. Van ötletetek esetleg tud valaki egy olympus szervizt?
-
Ijk
nagyúr
Sziasztok, nagyon úgy fest, hogy végre a küszöbön az oly m4/3-asa:
EP-1
Ilyen nekem kell/人◕ ‿‿ ◕人\
-
ordogboc
tag
Üdv Mindenkinek!
Valakinek van tapasztalata OM gyűrű használatával kapcsolatban ezeknél az olympus e-**0
gépeknél? Ha igen megosztaná velem és mindenki mással akit érdekel még...Minőségromlás várható, ha OM objektívet használok?
Olympus E-410-et használok, kicsit kicsinek érzem a keresőt, nem lesz probléma az autofokusz beállításánál? (nem látom eléggé, stb.)
Korlát nélkül bámi rámegy az adapterre ami om szabványos és műkődni is fog rendeltetésszerűen?Válaszotok köszönöm előre is, egyenlőre ennyi lenne.
üdv. -
supercow2
csendes tag
E-620-ról vannak vélemények, esetleg használók?
Olympus E-620, 14-42mm, 40-150mm kit
-
-
Stitch
őstag
válasz ordogboc #298 üzenetére
Ha jól tudom, nem lesz AF visszajelzésed, anélkül meg pontatlanul tudsz majd fókuszálni. Én Zuiko 50/1,8-at, meg Zuiko 24/2,8-at próbáltam digitálison (EF emulátoros adapterrel Canonon van visszajelzés), az utóbbi kicsit kontrasztszegény, de szépen rajzolnak (itt találsz képeket is). Mi a baj a kit objektívekkel?
-
ordogboc
tag
Amit ebben a hozzászólásban írtál emulátor az rámenne az én e-410-re? oder nicht? lehetetlen, hogy AF visszajelzést csikarjak ki?
Nekem nincs bajom a kitobjektívekkel, csak nincs elég pénzem, és szeretnék egy normális telét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Napelem
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 3500 expo - Sony NEX-5 + Sony E (SEL1855) 18-55mm f3.5-5.6 kit objektív
- Sony E 18-200 mm F3.5-6.3 OSS (sn: 1846468) - első hátsó sapka, napellenző
- Varta mikroceruza akkumulátor (AAA / HR03, 800 mAh, 1.2 V, NiMH)
- Panasonic Lumix G X 35-100mm f/2.8 II
- Varta ceruza akkumulátor (AA / HR6, 2100 mAh, 1.2 V, NiMH)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest