- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Nabazz, én anno 125k-ért vettem, szintén kitobival és 1 gigás CF-fel + Lowepro táskával. Az volt 2006 tavaszán...
Mostanában azon szoktam mérgelődni, hogy 105k-ért látok valahol egy E330-at, 14-45 + 40-150 mm-es objektívekkel és FL-36 külső vakuval, ááááá...
Ja igen, valaha én indítottam újoncként a topikot.
-
KrAt
veterán
Na megcsináltam a pixel mappingot, majd elválik, milyen lett
Rosszabb tuti nem
Viszont az akksiban pozitívan kezdek csalódni, kb 6-700 expó, és még azt mutatja, fullon van..
Gyors gép, nagyonjó, masszív, szeretem
Kezdek összeszokni vele, ezt ma már sikerült kreálnom vele:
Élesség is alakul, a használati utasítás (angol
) felét már kinyomiztam (200 oldal..) és azt elkezdem átbújni, mi micsoda, akkor okosabb leszek
Tervezünk haverral a hétre fotóstúrát, akkor majd lesz időm gyakorolni
Parci @ indexes hsz-ra válasz: no para, oda csak benéztem, azt is tanácsként kaptam, eszembe nem jutott volna máshova menni
itt mindig megkaptam a választ, akit kértem
-
adnoctum18
senior tag
Csinálj egy pixel mappingot, az eltünteti a hotpixeleket (kiégett fehér pöttyök).
Ezeket a színeseket meg a zajcsökkentés szokta korrigálni szerintem, bár már rég fotóztam az olyval éjszakait, nem nagyon emlékszem!Parci: Hát nem, de annyiért akkor sem adtam volna el, amennyit adtak volna érte.
Attól, hogy régi, még nem biztos, hogy rossz is...
De ezt gondolom te is tudod, mert van E-1ed is ha jól vettem ki a régebbi postodból. -
adnoctum18
senior tag
Ennyiért mondjuk jó vétel tényleg. Sajnos az E-500 dupla kitben is hasonló nyomott áron kelt volna el ezért van még nálam.
Használd egészséggel sokáig!Parci, kíváncsivá tettel ezzel folytonos oly jpg dicshimnusszal, majd valamikor lövök tesztképet a D90el meg az E-500al most már kíváncsiságból!
Egy 14-45 nálam is teljesít szolgálatot amugy hébe-hóba.
-
igen, teljesen korrekt vétel. a váz régi, bele lehet kötni, de igazából a kereső még egész elfogadható méretű (az e-420/e-520-é kisebb sokkal emlékeim szerint), a szenzor bár zajosodik magasizón, de cserébe a klasszikus, verhetetlen kodak-színek ÉS jó felbontás.
nem cserélném le az e-1-emet egy e-300-ra, de más okokból. ami a képeket illeti, lehet, h az utóbbi a jobb választás. és azért újabb is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest