Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Samsung game módja sajnos csapni való az LG-hez viszonyítva. Persze attól függ honnan nézzük. Game módban nem kalibralhato szinhelyesre a tv, a HGIG opció sem működik megfelelően, ugyanis aktív marad a dinamikus tone mappingy, stb. Persze szinatmenetben jobb az S95B mint bármelyik LG oled, de ennyi.
Attól függ kinek mi a fontos.
De mivel game módban nem lesz szinhelyes, meg a HGIG sem működik, így ezért nem ajánlom játékra.
A jövőben lehet, hogy ezek mind javíthatóak lesznek fw-el, de a korábbi évek tapasztalatai nem ezz mutatják.
-
-
still2
tag
Sziasztok,
Nemrég vásároltam egy LG OLED65BX tévét.Azóta olvasgatom ezt a fórumot. Tudom ez a legalsó szint de az LCD tévé után nekem ez nagy ugrás és elégedett vagyok mindennel. Fényerő, színek kontraszt stb. A képernyőn hiba jelenséget nem tapasztaltam. Viszont itt azt olvasgattam hogy érdemes plusz garanciát kérni. Én nem kértem. Esténként nézek filmeket és ennyi. Se TV adás se játék. Ilyen használat mellett mennyit bírnak ezek a panelek? Nem esne jól egy gyári garancián túli panel vagy tévé csere. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Megtapasztalta több soron az oled és qled oldalt is, volt, hogy egyszerre mindkettőt, van összehasonlítási alapja.
Vhiktor