-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Bornie127 #18789 üzenetére
Megnéztem a videókat. hevc 200mbit-ig okés, hangot nem támogatta.
Pendriveról ment, annyi, hogy volt akadás, nyomtam egy pause-t, vártam pár másodpercet és utána akadás nélkül mentek a videók.
Viszonyításképp van egy zidoo x9s, ami elvileg 400 mbit ig jó lenne, de már 120-nál akad, lehet egy sw update megoldja, de jelenleg a tv jobban viszi.AkosKJ: van a b8-ban is logó halványítás, van alacsony, magas és ki állapota. Mennyire halványít? Fogalmam sincs.
-
a2d2
addikt
válasz
Bornie127 #18749 üzenetére
Köszi mindenkinek. Igazából mindegy, mert ezeknél a kódolásoknál pont hogy megkönnyebbül a hálózat viszont jobban izzad a proci. 4K-s HDR-es 10 bites anyag érdekelne, esetleg valami komolyabb hangsávval, akkor tuti jövőálló a lejátszója.
Ezek közül bármelyik 4k-s, HEVC-es 10 bites megteszi próbaképp: [link]Köszi előre is!
-
vismaior04
tag
válasz
Bornie127 #18453 üzenetére
Kirpóbálni sajnos nem tudom, mert bár vettem egy c8-ast a napokban, kicsomagolni még nem tudtam, de a következő infót kaptam:
Ha böngészőből belépsz a hbogo.hu-n, ott a Beállítások/Eszközkezelő alatt ki van írva a TV PIN.
edit: Lehet a nem előfizetéses szolgáltatásnál eleve nincs TV PIN kiosztva és így itt se lesz megjelenítve...
Próba szerencse. -
b.kov
senior tag
-
janos666
nagyúr
válasz
Bornie127 #18453 üzenetére
Ez akkor leginkább a HBO hibájának tűnik, hogy árul előfizetést PIN nélkül és közben kiad olyan smart-tv app-ot, ami csak PIN-el működik. Ezt a progit szerintem nem az LG (vagy Google) készíti, hanem a HBO.
Vagy le volt ez valahol írva az apróbetűvel, hogy hol működik, hol nem, és az volt a "véletlen", hogy az android-os TV-n mégis működött (pedig a HBO nem úgy akarta). Vagy igazából az is screen-share volt, hogy automatikusan a háttérben.
Nem tudom, mert nem használom. Bocs, csak első ránézése triviálisnak tűnt a dolog.
-
janos666
nagyúr
válasz
Bornie127 #18447 üzenetére
Hah? Minek ehhez telefon? A kerti csapon ne folyjon keresztül a patak?
Nyomd meg a körtárcsától balra-fent a házikó szerű gombot, válaszd ki hogy HBO Go, hagyd neki "frissíteni" (ilyenkor igazából telepíti, nem frissíti), aztán válassz ki egy filmet, és itt kérni fogja a PIN kódod. (Eddig jutottam most próbaképp, mert nincs PIN kódom, de innen gondolom indul a film.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Eladó 2db PartyBox hangfal (Hisense Party Rocker One)
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- GRADO GW100x bluetooth-os és vezetékes fejhallgató eladó.
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest