- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
vismaior04 #21237 üzenetére
Miért az EU miért van? Akkor már legyen EU-n belül azonos fizetése minden dolgozónak, ne EU támogatások legyenek. Ha egy német jól él adott fizuból, akkor annyiból jól élne egy magyar vagy görög is. Az EU nem azért van hogy egyenlőség és testvériség legyen, pont az ellenkezője. Bocs de ez kikívánkozott.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Miért lenne világgarancia?
Pl egy cégnél aki árul mobilt laptopot és pct, a mobilis eszközök világgaranciásak de az asztali gép nem, hiszen azt nem hurcolja magával az ember... -
törölt tag
válasz
Pedig más gyártónál is megvan az, hogy a nem magyar piacra szánt termékekkel nem foglalkozik a hivatalos szerviz. Ez egy elég bevett gyakorlat. (A sufnis mobil egy tipikus példa erre.)
-
Bornie127
aktív tag
válasz
vismaior04 #18460 üzenetére
Köszönöm, ezt már lefutottam, nincs pin sajnos.
Azért az HBO-nak írok egy levelet.
@b.kov
Telekomos vagyok én is, de ott opcióként 2490, amíg közvetlenül 1490. Én régebbi előfizető vagyok, akkor kezdtem amikor még 1990 volt. Nekem nem ér meg egy plusz ezrest, csak azért, hogy a tv-ről is el tudjam indítani. Legalább most már tudjuk, hogy ez járható út kábel-tv előfizetés nélkül.
Mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget, elég aktív csapat van ebben a topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Autós topik
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest