- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuresz
tag
Sziasztok
!
Tegnaptól Én is beléptem az OLED világába ezáltal a Klubba is
, lecsaptam az uccsó Pécsi MM-os origi 55B7V-re 360.000-ért
, délelőtt végigtelefonáltam szinte az összes áruházat de már csak kiállítási mintadarabok vannak jelenleg, ezt már nem hagyhattam ki még így is hogy közel 350 km-t kocsikáztunk érte...
Lesz valami összefoglaló írva esetleg hogy mire kell odafigyelni, és hogy miket érdemes beállítani az első használat során, pl. érdekelne hogy hol tudom a legkönnyebben előhívni HDD/USB-ről a tartalmakat?
Már régóta olvasgatom a fórumot, de biztos lesz még kérdésem, köszönöm Mindenkinek a hasznos hozzászólásokat, illetve tanácsokat...Üdv.Gyuresz
-
bandi0000
nagyúr
-
Joshi
titán
Tudom, de itt láthatod hol a legolcsóbb. Talán a Mars Mediában. Szerintem nem ér 1000€-val többet a 8-as széria.
-
Joshi
titán
Itt elég jó áron vannak a tévék, igaz hogy nem ismerem az oldalt.
-
krx21
nagyúr
Ha esetleg a C8-as TV-vel szemezgetsz, mert ha jó áron van, az lenne a kézenfekvő. Akkor nézd meg, hogy a talpa mennyire fér el nálad, vagy mennyire zavaró. Szerintem azt a talpat nagyon elrontották... Ronda és széles.
A B8 is jó lehet, szebb talp viszont a kisebb proci van benne. -
UberMutant
őstag
lg típus:
7 v 8 (2017 vagy 2018 modell)
7B =7C csak káva színe és talp tér el, CPU ugyanaz
7E hangszóró kicsit jobb8B gyengébb CPU , 8C erősebb CPU , de mindkettő újabb / erősebb mint a 7es szérián
a panelek az egyes évjáratokon belül megegyeznek a típusok között
utolsó karakter D deutchland , V valami más , pl magyar
-
dgyuri0123
nagyúr
B7 ez a lényeg. Bár 65B8 is van most akcióban, ami beleférne a keretedbe (én biztos ezt venném). A számok bizonyos "körzeteket" jelölnek. Nincs jelentősége.
Szolgáltatásban, csatlakozókban lehet különbség egyes típusok között, de a "B" sorozat is minden igényt kielégít, hacsak nincs valami nagyon extra elvárásod..
(#14530) TBMC: Itt nézz utána..
-
dgyuri0123
nagyúr
LG... 7-es sorozatból bármelyik kiváló választás. A többi gyártó Androidot használ os-nek, ami nehézkesebb, kissé instabilabb, mint az LG Webos rendszere, ami szórakoztató és gyerekjáték vele a tévé kezelése. Panasonic hajszállal jobb képminőséget tud, de millió alatt nincs nálunk. Másik kérdés a garancia. Mivel az összes panel LG eredetű, így (gondolom) náluk a legegyszerűbb egy esetleges panelcserét bonyolítani. A Panasonic nem biztos hogy annyira engedékeny, mint az LG, ha pixelhiba, vagy sávosodás miatti panelcseréről esne szó. De 5 évet is csak az LG ad tudtommal...ha nem akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest