Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Ezt csak simán elindítom sötét szobában? Tv-n kell valamit állítani?
-
*RLaci*
addikt
Megértem akik fel vannak háborodva ha szart kaptak, én is fel lennék. Lehet amúgy az enyém is ilyen, nem futtattam rajta még tesztet, kivettem a dobozból és használom. Egyetlen egy vinyóról lejátszott filmnél vagy tv adásnál sem láttam semmilyen anomáliát, csíkokat, felhőket, fekete résznél oda nem illő pacákat, semmi olyat amiért motoszkálna bennem a gondolat, hogy nem jó a tv, teszteljük. Sőt ha bárki megkérdezi csak ajánlani tudom a cx-et, sztem gyönyörű képe van, a webos is nagyon sokat fejlődött az előző tévémhez képest, jól használható. Még a HD tv adásokra is sokszor rácsodálkozok, hogy milyen baba minőség.
-
*RLaci*
addikt
Biztos én vagyok igénytelen, amióta kivettem a dobozból úgy használom ahogy jött, max az az előre beállított képmódok között váltogatok. Így is jóval jobb a képminőség/élmény mint az eddigi LCD-n.
-
*RLaci*
addikt
Nekem már a CX-től is van, hogy kisül a szemem.
-
*RLaci*
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nagyon szerettem volna 65-t venni de ahhoz szekrénysort is kellett volna cserélni
, a zasszony nem engedte
-
*RLaci*
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pár naponta ilyennel [link] , 2-3 havonta üvegtisztító-puha microszálas törlőkendő kombóval.
-
*RLaci*
addikt
válasz
norbertoth
üzenetére
+1 Nálam is ugyanez volt a forgatókönyv, LG ledről váltottam cx-re, nagy ugrás volt kép minőségben. Pedig azt is szerettem de amikor megjött a cx és egymás mellé tettem a két tévét azonos tartalommal, kiugrott a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó nagy hülyének nézik az embert.
Vhiktor