-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nrb263 #70886 üzenetére
Ezekkel a feltételekkel így, legalábbis OLED fronton, más választásod nincs.
Jó lesz, szerintem nyugodtan megveheted.Az egyetlen ami esetleg ellene szólhat, hogy gondolom nappal "fényes" környezetben lenne használva, így lehet érdemesebb ezért az árért valami "fényerősebb" LCD-t nézni... talán ezért az árért ott belefér nem csak a beugró szint is (bár nem követtem hogy vannak ott most a dolgok jóideje).
Amiről tudok, hogy pl a Hisense U8G sorozat egész jó a hírek/tesztek szerint és meg is kapod ennyiért bőven.(vagy a jó öreg Samsung Quantum dot... Q80 stb)
-
válasz
nrb263 #49476 üzenetére
Méret? Mondjuk ugyan túl sok "igényed" nincsen, de az ár nagyjából belövi, hogy max 55 colos jöhet szóba.
LG 55B9, Philips 55oled754, Panasonic 55GZ950. Ezek tavalyi modellek, még kapni őket. De mindegyik több, mint 350. Talán egyedül a Philips kapható az Alzában olcsóbban, de én nem vagyok egy nagy Alza rajongó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest