Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem azzal szokott baj lenni, hogy volt-e előtte rosszabb, hanem hogy volt-e már utána jobb. Visszafelé nehezebb lemondani arról, amit egyszer már megszoktál. Vagy másképp mondva akkor tudod igazán érezni azt, hogy miben volt jobb valami, ha elveszed, és visszatérsz az előzőhöz.
Alig egy éve még az 55" OLED is a 600k-t nyaldosta. Körülötte sok hasonló "prémium" műszaki cucc mind drágul, miközben ez engedett az árából (lassan megint ott leszünk, hogy pár kacat többet ér fél éves használtan, mint amiért bontatlanul megvetted).
-
daneel_hu
addikt
-
daneel_hu
addikt
Nem csak TV-k esetében árulnak így termékeket. Van telefon, számítógép is... ugyanígy régebbi hw-rel.
Nincs ebben semmi új.Nem tudom az LG miért döntött úgy, hogy 2016 után mégis kihoz egy FHD-s oledet.
Elképzelhető, hogy keresett volt a termék, igény volt rá.
2016-ban minden 4K-s volt, nem volt FHD modell.
A 910v ugyanúgy gyártásban van állítólag, talán emellé akartak még egy flat verziót, pasz.Ha tavaly lett volna A7V, szerintem nagyon agyaltam volna rajta.
Mármint az A7V legyen, vagy az E6V.
Persze jobb az E6V... de 2x annyiba is kerül.
-
daneel_hu
addikt
-
zakoshun
csendes tag
Jaja, rendben van..

Én Mediaban néztem meg személyesen /más 4K LCD-k mellett/ és nekem ez nyert még akkor is ha "csak" FHD.. Hiányolom a JACK-et meg a Bluetooth-t nagyon, meg azért csak jobb lenne a 3.5-ös WEB OS.
A hangjától nem vagyok elájulva, de azon lehet segíteni.
A képe, a színek szerintem gyönyörű.
Kíváncsi leszek a Te véleményedre is, ha meglesz.
-
Ren Hoek
veterán
Igen teljesen jó vétel ennyiért.
Ne sajnáld a 4K-t, mert +180/200-at kell kb ráfizetni. Bár nem tagadom nekem megérte, a B7 mert megvan a monitorként használat (gaming) is, akár 1.5 m-ről + a 21 ms input lag.Az A7-nek nem tudom mennyi az input lagja... még a régi elektronika van az újabb panel alatt... de ha nem játszol rajta akkor édesmindegy.
Más téma.:
Amúgy vicces volt, mivel nem jött ki a 4 óra a kompi ciklushoz, lefuttattam egy sajátot. Ki is kapcsolt a TV... elaludtam éjjel... és arra ébredek, hogy 1 millió kandelával bekapcsol izomból a TV. Úgy besz..rtam, felriadtam...
-
mtibee2
tag
Megnéztem egy pár magyar webshopot, de sehol nem találtam meg 368 990 Ft-nál olcsóbban... Ha tudna 3D-t, lehet, hogy a garancia miatt lecseréltem volna a jelenlegi TV-met erre...
(#7444) attiati: Itt van az 5 év gondoskodásról infó, én azt olvastam ki belőle, hogy csak a helyszíni javítást bukod a 3. évtől kezdődően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Te alakítod a nézési távolságot.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És a képe csodaszép FHD-ben is.
Vhiktor