- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
FollowTheORI #72069 üzenetére
Szerintem meg nem a forintromlás nem érinti, hanem a magyar átlagbér.
-
gertitorpe
tag
válasz
Igen, a fizum euróban jön szerencsére, bár Magyarországon lakom.
5 éve egy OLED TV a vágyam, de sosem mertem rá annyit kiadni amennyibe az éppen aktuálisan kinézett modell került. Pár hete majdnem rendeltem 1.4 millióért egy 83 colos C1-et, de végül inkább a jobb képminőséget választottam a méret helyett. De mindegy is, ez is csak egy termék, ha 1 év múlva meggondolom magam akkor eladom a Samsungot és veszek egy másikat.
Majd elmesélem, hogy milyen. Bár nem vagyok hozzáértő, szóval méréseket ne tőlem várjatok.
Sokat foglalkozok a gazdasággal és ami az árakat illeti úgy általában, nem vagyok benne biztos hogy ekkora infláció mellett a várakozás továbbra is olcsóbb árakat fog eredményezni ahogy eddig.
Változnak az idők. Pl a másfél éves autómat ma többért tudnám eladni mint amennyiért vettem. -
rainman72
nagyúr
válasz
Akár honnan nézem a forint erejét ez akkor is sokk.Nem pont ez volt az előzetesben
De mindenki a saját sikere kovácsa
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest