Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serf
csendes tag
válasz
Northlorien
üzenetére
Szia!
Csatlakozom az elottem szolokhoz,ne aramtalanits. En nagyjabol a fenyt vettem vissza es bar sokan irjak, hogy keves, de nekem boven eleg a 20-as fenyero, nem egy vacak szetvilagitott tejfelt nezel. Este olvasni lehet mellette, nappal, ha zavar feltolhatod nagyobbra. Amikor megvettem osszeszereltem nappal volt, elinditottam, alapbol 60 volt a fenyero, a nejem rogton ramszolt, ez nagyon fenyes.
Osszeszerelesnel ne emeld a panelnel. Kepernyot ne torolgesd amikor karbantart es ne hagyd ott allo keppel.Udv
-
salapp
addikt
válasz
Northlorien
üzenetére
"-Arra figyeljetek, hogy a herceg ki ne menjen!" Gyaloggalopp
Neked meg csak arra kell figyelned, hogy ne aramtalanitsd, miután legalább négy órát ment a tévé, lehetőleg. Most nyilván néhanapján nem gond ez, de lényeg, hogy le tudjon futni a javító.
GZ950 tök jó, semmilyen extrém baromságra nem használom, elsősorban filmek, sorozatok. Nekem nincs bajom azzal, hogy nem Android, sőt.
Viszont most hétvégén még a Sony AG8 is igen jó áron van MM-ben. Ha nekem lett volna opció, lehet, elcsábultam volna.
GZ950: valóban nagyjából állítgatni sem kell out of the box a képet. Kicsit elavult kinézetű oprendszer, de teszi a dolgát
AG8: elvileg legjobb felskálázás alacsonyabb felbontású tartalmakról, object based HDR, képernyőbe épített hangszóró, gyors android -
AL
addikt
válasz
Northlorien
üzenetére
Szia . Nekem most 55GZ950 - es készülékem van.
Olyan tökéletesek a gyári beállításai, hogy szinte semmit sem kell állítani.
Én csak a fényerőt vettem lejjebb. A hangja is vetekszik egy alap hangprojektoréval.
Ha 4 órát használtad ( legalább ), akkor kikapcsolás után elvégzi a készülék a pixelfrissítést.
Az idő összeadódik többszöri kikapcsolás esetén is.
Természetesen, akár 10 órát is nézheted a tévét, majd kikapcsoláskor lefut a frissítés. Ilyenkor sárgán világít a készülék elején lévő lámpa.
1000 üzemóra után csinált egy 80 perces "kötelező" panelkarbantartást.
Lényeges, hogy kikapcsolás után ne áramtalanítsál, mert akkor nem tudja a frissítést megcsinálni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor