Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Legyen mondjuk 30000. Ezzel az erővel találgathatunk is. De az sem sok, ha azt veszem hány ember él az országban. Esetleg hány család van. Egyben majdnem biztos vagyok, az össz ember vagy családmennyiséghez képest 10% alatt van azon családok száma, akiknek oledjük van az összes családhoz képest. Hogy aztán ebből mennyi jut más márkákra az LG-n kívül, megsaccolni sem merem. Tökéletesen teljesen felesleges ezen meditálni, max azt lehet kijelenteni, hogy a legtöbb LG. Ráadásul akik oledet vesznek azoknak is elenyésző %-a nézett utána, pontosan mit is vesz szerintem. 10-ből 9 azt sem tudja, mi az az oled. Csak azt, hogy szép a képe. Plusz 10-ből 10 boltban LG oled van kirakva, ez pedig Magyarország, ahol meglátják és megveszik, ahelyett, hogy egyáltalán utána néznének.
Egyet akarok kihozni az egészből. Egyáltalán nem azért van több LG, mert az jobb is. Szélesebb az eladói bázisa. Legalábbis ebben a picike kis országban. Mert amint kilépünk ebből a kis miliőből, máris egyáltalán nem biztos, hogy más tehetősebb országban is az LG fog több oledet eladni, pedig ugye a panelt ő adja.
Felesleges tudom válaszolgatnom, mert egy kis ország árérzékeny vásárlói bázisával kommunikálok, akik egy összvissz kb 100-200 tagból álló oled fórumba írogatnak és képzelik, hogy Magyarországból és az LG-ből, b7-b8, c8 esetleg e8-ból áll a világ.
Kicsit tágabban kellene gondolkodni. Persze mindenki védi, amibe beruházott, de a kép szerintem ennél árnyaltabb.
És nem vagyok LG ellenes, Pro-t is megkértem, hogy fejezze be, mert nincs értelme szídni az LG-seket. Örüljön, örüljünk, hogy nekünk nincs problémánk a tévéinkkel.
Ezt tanácsolom mindenkinek itt a fórumon is.😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor