Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben360
senior tag
válasz
chris0000 #10656 üzenetére
Én fél éve használok egy 910v-t,konzollal,filmekkel,sokszor ott áll 20-30 percig is a játék mozdulatlanul,és még csak hasonlót se sikerült elérjek ennyi idő alatt,szerintem a tv-d gyári hibás,előfordul sajnos.Kicserélik és jó lesz az,hidd el.Tudom,hogy rossz első benyomás ez a tv-től,de én nem kukáznám az oledet emiatt,pláne ha kapsz egy újat.
-
Tulku
veterán
válasz
chris0000 #10656 üzenetére
Nézd...én nem akarok kívülről beleugatni...itt vannak egy páran akik már megjárták a hadak útját, annyi bizonyos, hogy találkoztak már pár hibajelenséggel (az egyikük majd egy év után vitt vissza egy majd milliós készüléket).
Nyilván kiakadhatsz, (megértem, én is ezt tenném) de az első erős felindulás után én biztosan kipróbálnám, amit nálam szakértőbbek javasolnak (végül is erre van ez a szakmai topik is).
Ha nem jön be, még mindig visszaadhatod 3 napon belül....
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest