- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Borisz76 #13670 üzenetére
Szerintem a B7-be amit bepaszíroztak kifejezetten jó TV viszonylatban. Lehet UFÓ vagyok, de nekem egyáltalán nem hiányzik egy drága hangrendszer. Moziban sem szeretem valamiért... Eleve van családja és lakótársa, szomszédai az embernek, akkor ők nem igazán szeretik a mozi szintű hangrendszert. Még családi házban is durva tud lenni. Konkrétan a házszomszédunk vadbarom gyerekei olyan mozi hangerővel nézték a filmeket, hogy szólni kellett. Jó nyilván lehet normál hangerőn is
(Bár halkan szerintem nem, és nincs is értelme) - Szóval én nem érzem, hogy annyira sok pluszt adna hozzá... de ismétlem ez a saját véleményem.
Nekem megfelel (egyelőre), a TV hangfal, de legtöbbször egy jóminőségű fejhallgató jobb. Játékra, vagy egyedül filmezni nekem kényelmesebb és nem zavarok vele senkit... akár éjjel is nézhetem. Majd családi házba a dedikált és szigetelt moziterembe
-
törölt tag
válasz
Borisz76 #13670 üzenetére
Azon túl, hogy mindenki eldönti magának, hogy mire spórol, belinkelek egy idevágó hozzászólást (#71) az AVSForumról.
-
Gtaati
őstag
válasz
Borisz76 #10671 üzenetére
Helló!
Reggel-délelőtt néztem akkor még annyi volt, de most már visszanyomták az eredeti árára.... Érdemes figyelgetni, én a német árukereső szerűséget szoktam használni az idealo.de-t
-
djg
aktív tag
válasz
Borisz76 #6396 üzenetére
Azta! Nem rossz!
Hat en ettol meg tavol vagyok, de ugy erzem furas lesz a vege sracok.
Es egy switch nekem is kelleni fog a routerbol, ahogy latom.
Nem azert, mert tele a 4 hely a routeren, mert meg pont 3 van szabadon most is, de akkor mar a ps4-nek is adnek.
Mennyi az utp atviteli kepessege, mindent visz majd? -
ottofon
csendes tag
válasz
Borisz76 #5683 üzenetére
55e6v itthon is van 450-ért. Igaz annak a front oldali üvegén ragasztó csík miatt van 3 db kb 3x3 cm-es "pamacs" ami csak kikapcsolt állapotban látszik kicsit. Pont tegnap néztem meg élőben. Na meg ugye miután reggel 10-től este 8-ig "nonstop" megy rajta a demo anyag annyira nem szimpi pedig mindenféleképpen e6v-t akarok (3d, 4k,flat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SteelSeries Arctis Pro Wireless +GameDAC (vezeték nélküli) fejhallgató
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest