- Macrodroid
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
Nekem volt egy kérdésem. Ha nem tudsz választ, akkor ne írj. Ha tudsz, várom szeretettel! KÖRÍTÉST NEM KÉRTEM! Borzasztóan egyszerű. Nem tudom ezen mi olyan bonyolult. Jó, hogy más helyett nem tudod jobban ki mire használja és mire jó. Tévedsz, tesztek mutatják, hogy kikapcsolásával nem lesz baj, és emberkék is azt mondták, hogy nem tapasztaltak problémát. Csak nem kell fél napig fehér statikus képen hagyni, ami felhasználók nagy részénél nem áll fent. És ha sikerült volna értelmezni, amit írok, akkor láthattad volna, hogy időszakos megoldásról van szó, aminél végképp ez a veszély nem áll fent, így teljesen irreleváns az, amit írsz. Legközelebb kérlek értelmezd jobban a szöveget, így talán megspórolsz egy kölcsönös agyvérzést.
Nagyon aranyos vagy, hogy így aggódsz, de nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- Drón topik
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Canon EOS DSLR topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor