- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ahogy kifejtettétek a BFI a mozgásmegjelenítést hivatott növelni. De ugye plazmánál csak FHD volt a 4K-nál állítólag még rosszabb a helyzet. Sony OLED-nél két opció van, alacsony és magas(van egy csúszka is, de arra se látok változást). Magasnál olyan szinten villog a kép hogy öröm nézni
, persze alacsony értéknél semmit nem lehet észrevenni a kikapcsolt állapothoz képest. Nekem az a fura az egészben, hogy a mérnökök nem látják hogy a BFI nem jó? Vagy az interpolációnál képhibák jelentkeznek? Ez olyan mintha csak beleraknak ilyen-olyan opciókat ami a gyakorlatban nem sokat ér. Az eddigi összes tévémen minden sz@r ficsört kikapcsoltam mert egyszerűen úgy volt jó a kép. A judderen én se tudtam javítani, az 50fps videóknál nincs de ugye az meg nem mozis. Szóval még mindig itt tartunk egy akár többmillás tévénél. Szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Éjszakai műszak
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, persze alacsony értéknél semmit nem lehet észrevenni a kikapcsolt állapothoz képest. Nekem az a fura az egészben, hogy a mérnökök nem látják hogy a BFI nem jó? Vagy az interpolációnál képhibák jelentkeznek? Ez olyan mintha csak beleraknak ilyen-olyan opciókat ami a gyakorlatban nem sokat ér. Az eddigi összes tévémen minden sz@r ficsört kikapcsoltam mert egyszerűen úgy volt jó a kép. A judderen én se tudtam javítani, az 50fps videóknál nincs de ugye az meg nem mozis. Szóval még mindig itt tartunk egy akár többmillás tévénél. Szégyen.
Vhiktor