Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Ren Hoek #9677 üzenetére
Ahogy kifejtettétek a BFI a mozgásmegjelenítést hivatott növelni. De ugye plazmánál csak FHD volt a 4K-nál állítólag még rosszabb a helyzet. Sony OLED-nél két opció van, alacsony és magas(van egy csúszka is, de arra se látok változást). Magasnál olyan szinten villog a kép hogy öröm nézni
, persze alacsony értéknél semmit nem lehet észrevenni a kikapcsolt állapothoz képest. Nekem az a fura az egészben, hogy a mérnökök nem látják hogy a BFI nem jó? Vagy az interpolációnál képhibák jelentkeznek? Ez olyan mintha csak beleraknak ilyen-olyan opciókat ami a gyakorlatban nem sokat ér. Az eddigi összes tévémen minden sz@r ficsört kikapcsoltam mert egyszerűen úgy volt jó a kép. A judderen én se tudtam javítani, az 50fps videóknál nincs de ugye az meg nem mozis. Szóval még mindig itt tartunk egy akár többmillás tévénél. Szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest