Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Ahogy kifejtettétek a BFI a mozgásmegjelenítést hivatott növelni. De ugye plazmánál csak FHD volt a 4K-nál állítólag még rosszabb a helyzet. Sony OLED-nél két opció van, alacsony és magas(van egy csúszka is, de arra se látok változást). Magasnál olyan szinten villog a kép hogy öröm nézni
, persze alacsony értéknél semmit nem lehet észrevenni a kikapcsolt állapothoz képest. Nekem az a fura az egészben, hogy a mérnökök nem látják hogy a BFI nem jó? Vagy az interpolációnál képhibák jelentkeznek? Ez olyan mintha csak beleraknak ilyen-olyan opciókat ami a gyakorlatban nem sokat ér. Az eddigi összes tévémen minden sz@r ficsört kikapcsoltam mert egyszerűen úgy volt jó a kép. A judderen én se tudtam javítani, az 50fps videóknál nincs de ugye az meg nem mozis. Szóval még mindig itt tartunk egy akár többmillás tévénél. Szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, persze alacsony értéknél semmit nem lehet észrevenni a kikapcsolt állapothoz képest. Nekem az a fura az egészben, hogy a mérnökök nem látják hogy a BFI nem jó? Vagy az interpolációnál képhibák jelentkeznek? Ez olyan mintha csak beleraknak ilyen-olyan opciókat ami a gyakorlatban nem sokat ér. Az eddigi összes tévémen minden sz@r ficsört kikapcsoltam mert egyszerűen úgy volt jó a kép. A judderen én se tudtam javítani, az 50fps videóknál nincs de ugye az meg nem mozis. Szóval még mindig itt tartunk egy akár többmillás tévénél. Szégyen.
Vhiktor