- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter17
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem erre gondoltam abszolút. Mondtam tisztában vagyok én basztam el, nem is a garizttás menetét firtatom jogos, de nem áll feljebb semmi. Én csak egy kiskapu adta leehtőseget akartam megkérdezni, ami minden vevőnek jogában áll. Te is tudod, nem csak fekete és fehér létezik, bíróságokon sem mindig az nyer akinek igaza van, hanem aki ki tudja használni a rendszer adta lehetőséget. Mondhatom, hogy jó magyaros szokás
. Nem akarok itt senkivel veszekedni, megkérdeztem, megpróbáltam ennyi. De ha még valaki 5x elmondja f@sz voltam megértem, de nem erre irányult a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem akarok itt senkivel veszekedni, megkérdeztem, megpróbáltam ennyi. De ha még valaki 5x elmondja f@sz voltam megértem, de nem erre irányult a kérdésem.
Vhiktor