Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Malfroy
üzenetére
Akkor összefoglalom neked, mert látom nem érted.
Leírtam egy sztorit, hogy indult, és mi lett belőle, határozott kommunikációval, és mert foglalkoztam vele, és nem hagytam annyiban. Ezt egy adott hozzászólásra válaszoltam. Nézd vissza ha érdekel. Nem vártam erre sem kritikát sem véleményezést, mivel én egy adott hsz-re reagáltam, és nem segítséget kértem adott témakörben, hanem a saját példámat hoztam fel adott témában megerősítésnek. Ettől függetlenül ugye volt olyan, aki szerint gáz volt ahogy el akartak járni az ügyemben. Csak aztán átcsapott a dolog arra az oldalra, hogy alapvetően nem is volt jogos, mi több az LG-nek volt igaza, és miért utaltam, amikor ott a bankkártya. Nem ez volt a lényege, hogy miért utaltam, és ott a bankkártya. Az volt a lényege, hogy szóltam, telefonáltam, jeleztem, és utalástól függetlenül, rendelést követően megkaptam a terméket 3-4 nappal előbb, mint ahogy normál esetben történt volna. Az, hogy miért fórumozok, és milyen rendszerben élek, ne legyen már egy újabb off áradat kezdete olyan kérdésekkel, amik nem is ide tartoznak. Azt gondolom ez a téma bőven ki lett vesézve. De ha akarsz még ezen rugózni, akkor csak nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Leírtam egy sztorit, hogy indult, és mi lett belőle, határozott kommunikációval, és mert foglalkoztam vele, és nem hagytam annyiban. Ezt egy adott hozzászólásra válaszoltam. Nézd vissza ha érdekel. Nem vártam erre sem kritikát sem véleményezést, mivel én egy adott hsz-re reagáltam, és nem segítséget kértem adott témakörben, hanem a saját példámat hoztam fel adott témában megerősítésnek. Ettől függetlenül ugye volt olyan, aki szerint gáz volt ahogy el akartak járni az ügyemben. Csak aztán átcsapott a dolog arra az oldalra, hogy alapvetően nem is volt jogos, mi több az LG-nek volt igaza, és miért utaltam, amikor ott a bankkártya. Nem ez volt a lényege, hogy miért utaltam, és ott a bankkártya. Az volt a lényege, hogy szóltam, telefonáltam, jeleztem, és utalástól függetlenül, rendelést követően megkaptam a terméket 3-4 nappal előbb, mint ahogy normál esetben történt volna. Az, hogy miért fórumozok, és milyen rendszerben élek, ne legyen már egy újabb off áradat kezdete olyan kérdésekkel, amik nem is ide tartoznak. Azt gondolom ez a téma bőven ki lett vesézve. De ha akarsz még ezen rugózni, akkor csak nyugodtan.
Vhiktor