- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Jó azt tegyük hozzá eddig szó nem volt, hogy tavalyi modellekről beszélsz, általánosságban írtál. Visszaolvasol ezeket a specifikációkat pontosan leírtam az összehasonlításban. Ezért mondtam, ha teheti az ember és UHD-ban gondolkodik, idei oled modellben érdemes gondolkodni, az EG920 helyett. Hasonló áron már hozzá lehet jutni egy B6/C6-hoz. EG910 annak alternatíva, aki jó áron akar oled-hez jutni, és annyira nem foglalkoztatja még az UHD mozizás.
A JS8500 még fényerőben se olyan kimagasló lcd viszonylatban. Az idei oled-ek, ha jól emlékszem még ebben is jobbak (bocs, de ez nem irónia!
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.Képekre rápillantva egyébként nincs a tévé rendesen kalibrálva, jelentős világos részletvesztés van, ami egy ilyen lcd-n kiküszöbölhető. Jóval a kalibrált átlag fényérték felett van a tévé, ez így kép szempontjából mutatós tud lenni, mert nem látszik a fekete minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- LG OLED65C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (QE48S90DAE) 122CM 4K SMART OLED 100HZ ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.
Vhiktor