- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Matt89
üzenetére
> esély nincs a korábban Samsungnál jelzett "hajlongásra"
Nekem már szépen ívbe van görbülve az LG C9 felső éle is. Most fogom másodjára cseréltetni a kijelzőt, mert nem sokkal 1 év után mindkettőn (az eredetin, és az első garis cserésen is) előjött pár pixelhiba. Azt tippeltem volna, hogy mára már kifogytak a C9-kompatibilis cserekijelzőkből (mondjuk azt mondta a szervizes, hogy 1-2 hét, mire megjön, szóval valószínűleg távoli országból kotorják elő), és komplett csere lesz (LG G2-t választottam volna, még ha kicsit rá is kell dobni - már csak ezért is, hogy merevebb legyen). Nem tudom, hogy pusztán a görbülés miatt cserélték-e volna, vagy rám fogták volna, hogy én okoztam fizikai behatást, amitől meghajlott (esetleg egyszerűen hárították volna, hogy ez nem garanciás probléma).
Bár annyira nem bánom, némely tekintetben még jobb is a C9, mint a C2 (G2-t még nem vizslattam alaposabban, de a G1 alapján valószínűleg hasonló a felállás).
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Formula-1 humoros
- Milyen videókártyát?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Eljött a Messenger.com vége
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor