- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
És van ugye az egyéni fül/szem korátok és ízlés faktor is. Az audió jó példa. Elégettem rá egy rakás pénzt, különféle komponenseket cserélgetve. Aztán idővel rájöttem, hogy egy bizonyos szint felett, vagy annyira minimális a különbség, hogy nem éri meg az extra pénzt, vagy botfülű vagyok. Pl egy sokszázezres optikai kábel tesztjénél egy hifi bolt audió szobájában semmi különbséget nem hallottam egy normál optikai kábellel szemben, pedig az eladó bizonygatta mennyivel jobb és hol kell keresnem a különbséget, nekem rohadtul ugyanaz volt
, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Robotporszívók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.