- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
És van ugye az egyéni fül/szem korátok és ízlés faktor is. Az audió jó példa. Elégettem rá egy rakás pénzt, különféle komponenseket cserélgetve. Aztán idővel rájöttem, hogy egy bizonyos szint felett, vagy annyira minimális a különbség, hogy nem éri meg az extra pénzt, vagy botfülű vagyok. Pl egy sokszázezres optikai kábel tesztjénél egy hifi bolt audió szobájában semmi különbséget nem hallottam egy normál optikai kábellel szemben, pedig az eladó bizonygatta mennyivel jobb és hol kell keresnem a különbséget, nekem rohadtul ugyanaz volt
, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Garmin topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED 48C1 (OLED48C11LB) 4K 120Hz, G-sync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.