- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
És van ugye az egyéni fül/szem korátok és ízlés faktor is. Az audió jó példa. Elégettem rá egy rakás pénzt, különféle komponenseket cserélgetve. Aztán idővel rájöttem, hogy egy bizonyos szint felett, vagy annyira minimális a különbség, hogy nem éri meg az extra pénzt, vagy botfülű vagyok. Pl egy sokszázezres optikai kábel tesztjénél egy hifi bolt audió szobájában semmi különbséget nem hallottam egy normál optikai kábellel szemben, pedig az eladó bizonygatta mennyivel jobb és hol kell keresnem a különbséget, nekem rohadtul ugyanaz volt
, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, vagy pl a HiFi show-n mindenki letérdelt egy hangfalpár előtt, hogy ők ilyet még nem hallottak és ódákat zengtek róla, nekem kb pont úgy szólt mint az otthoni rendszer. Rájöttem, hogy vagy nagyon minimális a különbség és én azt már tudom megkülönböztetni, vagy tényleg botfülű vagyok, ezért aztán abbahagytam ezt a csereberét, eladtam az összes cuccot és vettem 1 misi körül egy integrált sztereó rendszert ami k jól szól és nincsen vele semmi gondom, nem akarok többet csereberélni. Ugyanez tv-vel is egyéni ízlés és korlátok simán döntőek lehetnek, hogy melyik tv képe tetszik jobban és az lehet más mint amit pl egy műszer mondana.