Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
paatrick
üzenetére
Én is pont hasonló döntési helyzetben voltam (65A95K vs 65A90J vs 77A80K). Viszont a side-by-side megtekintés meg nagyon-nagyon minimális különbségek miatt én egyértelműen a 77-est választottam. Annyit már nem akartam várni meg költeni, hogy kijöjjön a 77-es qd-oled, de ez változhat másnál. Nálam az van, hogy már meg is vettem és csak kiszállításra vár, mert költözés lesz, csak az új nappaliban még nincs bútor, a régibe meg nem akartam kiszállíttatani, mert nem fér el. (egyelőre még nem csökkent az ár azóta)
Egyetlen dolog, amire lejátszásnál figyelni kell még a Sonyknál:
ami itt a lenti képen "nincs pöttyözve" azt nem tudja lejátszani/továbbítani hangcucc felé. Tehát a lossless formátumoknak egy visszakonvertált változatát tolja ki magából.
Viszont szerintem ez azoknál a felhasználóknál releváns csak, akinél a hangcucc jóval értékesebb, mint maga a TV.
Én köszönöm szépen megleszek a pipáltakkal is
(valamiért nem engedi a képet, itt a link)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor