- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Képminőségre az S95B lesz a legjobb. Eleinte amíg be nem állítottam jól, kicsit furdalt a lelkiismeret hogy ennyit költöttem, de már így ezt elfogadva és filmmaker módot világosabbra hangolva hallod? embertelen szép mind sd-ben mind hdr-ben.... Nézem pl. mostanság a spartacus és a welcome to wrexham sorikat és minden képkockánál azon vagyok, hogy atya ég ez mennyire olyan amilyennek lennie kell. Iszonyat színpontosnak tűnik, semmi sem túlszaturált, de közben mégis élénknek hat, természetesek a fények, nem fakó semmi, de közben az árnyékok sem nyelik el a részleteket.... A wrexhamben pl. amikor a focipályát mutatják, a füvet, szinte bele tudnék szagolni annyira élethű, érzem a frissen nyírt, fellocsolt gyep illatát.
Egyéb ajánlás:
Akinek ilyen tv-je van, én amit ajánlok hogy filmmaker módban annyit változtasson csupán, hogy sdr-ben felveszi maxra a brighnesst és contrastot, tehát az 50/50 legyen, hdr-ben pedig csak tegyen rá egy contrast enhancer: low értéket és ennyi. A képbeállításoknál semmi máshoz nem kell nyúlni, gyönyörű így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Formula-1 humoros
- Eljött a Messenger.com vége
- Milyen videókártyát?
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Facebook és Messenger
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- További aktív témák...
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor