Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Én úgy vagyok vele, hogy ez egy Media Markt, ahol nem hinném, hogy bármitől is kell tartani egy vevőnek, hogy átb*sznak, vagy félrevezetnek. Innentől kezdve nekem egyszerűbb, ha már a kezemben minden papír róla, hogy kifizettem és nem akkor kell szarakodni vele, amikor megjön a tv. Ha valami nagyon nagy baj történik, akkor is azt hiszem, hogy 10 munkanapon belül (úgy tudom ennyi, de javítsatok ki, ha tévedek) elállhatok az üzlettől, jogom van hozzá.
Nyilván egy webshopból rendelve egy forintot sem fizettem volna ki előre. De ez Magyarország egyik legnagyobb elektronikai üzletlánca és személyes vásárlás volt, tehát minden papírt a kezembe kaptam ott helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor