Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
umek
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Én is hasonló konzollal tettem fel nemrég egy 65-ös oledet (ha beírod a keresőbe a konzol szót, kicsit kell legörgetni, mert írtam is ezzel kapcsolatban), a többiek által már leírtakon túl annyi tanácsom van csak, hogy mivel a tv tényleg baromi közel van a falhoz, így számolj azzal, hogy az utólagos kábelezgetés egy külön öröm lesz.

Nem tudom, hogy a te TV-den hol vannak a csatlakozók, de az enyémen oldalt és beljebb is van, így nekem pl. a kezem egyáltalán nem ér el a belsőkig, úgyhogy finom női kéz kellett a különböző csatik utólagos bedugásához.
Nálam nem volt lehetőségem arra, hogy a TV felhelyezésekor mindent bedugjak és már csak felkattintsuk a falra, bár valószínű nem is tudtam volna, mert így is majdnem be*zartunk amikor feltettük. Így nem tudom elképzelni, hogy ha még a kábelek is be lettek volna dugva, akkor hogyan tesszük fel. Tehát többemberes mutatvány a felhelyezés. A konzol felfúrása volt a legkellemesebb rész.
És bár írtad a tiplit, hogy már túl vagy rajta, én is a megfelelő faltípushoz választottam brutál fischer tipliket és csavarokat, amik kb egyenként megtartják a tv súlyának többszörösét, plusz a konzol is olyan, hogy többszörös súlyt is röhögve megtart. A csavarok becsavarásánál látszott, hogy atomstabil. Szóval ezt is csak megerősíteni tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor