- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
Hi,
Hasznal itt v.ki B7-et monitorkent? Jelenleg egy Sony W805B-t hasznalok PC-re kotve es gondolkozok azon, hogy B7-re cserelnem. Nyilvan kell ra v.milyen szinten vigyazni de amugysem szoktam bekapcsolva hagyni a TV-t ha nem vagyok elotte. Lenne rajta jatek is, hetkoznap kb 1 ora es hetvegen lehet tobb - talan 4-5 de nem mindig 1ben. Statikus elemkent FFXIV HUD tunik a legdurvabbnak, de ez ellen az a tervem, h macro 5 percenkent atrakja mashova az osszes HUD elementet, igy mar nem kene gondot okoznia. Mas jatekban pedig eleg keves es atlatszo a HUD ill tobb toltokepernyo is van.
Win hasznalatnal rejtett taskbar es browser F11-es hasznalatra gondoltam.
Film es sorozat kozben pedig sztem nem kell semmi, nem lesz rajtuk statikus logo v. hasonlo.
Hetkoznap osszesen kb. 2,5-3 orat menne es hetvegen pedig kb 10 net/jatek/sorozat es film felvaltva.
Masik lehetoseg egy XE900 lenne, de abban nincs Dolby Vision es az input lag is nagyobb. XE930-ban lenne Dolby de az pedig 100k-val dragabb mint a B7...
Aramtalanitva kb sosem lenne - epic vihar kell hozza, h kihuzzam - igy tudna futni mindig a comp cycle. Fenyeronek sem kell egekben lennie, sotetitett szobaban lesz.
Ha nem is monitorkent hasznalja v.ki de sokat jatszik, volt mar barmi gond veluk? IR lesz azt megertem es nem is zavar amig nincs perma burn in.
Koszi elore is!szerk: Kozben lett is uj hsz kicsivel korabban, nem volt meg ott mikor elkezdtem irni

Új hozzászólás Aktív témák
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor