Hirdetés
- iPhone topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Direkt megnéztem újra az előzetest is sima monitoron, azon is látszik az éredekes fényképezés. Az erdős éjszakás részek viszont jól néztek ki. a világos hiányzik mindenhol.
Azóta találtam valami jó irányba vezető utat, de teljesen szembemegy az ajánlásokkal.
Gamma 0->2, HDR tone mapping gradiens -> világos, kontraszt rontó offról -> közepes
Így a Dzsungeltúra is kivilágosodott, jobb lett, de kicsit továbbra is furcsa. Oroszlánkirály HDR egész jónak tűnik, az ég még nem elég kék.
Egyelőre a belső Plexet próbálgatom, egész jól megy. Másik lehetőség az eddigi PC-MPC-BE-MadVR kombó. Ha működik, maradok a Plexnél és szerzek egy earc extractort.
SDR is világosodott valamennyit. Korábban a fényerő maxon sem hozott eredményt, túl sok sötét, most fényerő talán 20-on van és jobb, világosabb.
Azt nem tudom, hogy miért kell teljesen más beállításokat használni, mint amikről olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Autós topik
- VR topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor