- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Direkt megnéztem újra az előzetest is sima monitoron, azon is látszik az éredekes fényképezés. Az erdős éjszakás részek viszont jól néztek ki. a világos hiányzik mindenhol.
Azóta találtam valami jó irányba vezető utat, de teljesen szembemegy az ajánlásokkal.
Gamma 0->2, HDR tone mapping gradiens -> világos, kontraszt rontó offról -> közepes
Így a Dzsungeltúra is kivilágosodott, jobb lett, de kicsit továbbra is furcsa. Oroszlánkirály HDR egész jónak tűnik, az ég még nem elég kék.
Egyelőre a belső Plexet próbálgatom, egész jól megy. Másik lehetőség az eddigi PC-MPC-BE-MadVR kombó. Ha működik, maradok a Plexnél és szerzek egy earc extractort.
SDR is világosodott valamennyit. Korábban a fényerő maxon sem hozott eredményt, túl sok sötét, most fényerő talán 20-on van és jobb, világosabb.
Azt nem tudom, hogy miért kell teljesen más beállításokat használni, mint amikről olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor