Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Ha megfelelően nagy a fényerő, akkor (elméletileg) a tükröződés nem lesz annyira feltűnő. Pl. A 2021-es QN90A fényereje HDR tartalomnál az rtings szerint 1800cd/m2, ami az LG estén talán a 700-hoz van közelebb.
Az LG CX felületén is van egy plusz réteg, mert pl az LG A1 széria jobban tükröződik [link] , sőt ha megnézed pusztán a tükröződés fekete kikapcsolt állapotban olyan vagy jobb mint a Samsungon: [link] Csak ugye ebbe a képletebe jön be a panel fényerő. Így a Samsung-nál szerintem bekapcsolt állapotban nem is nagyon fogod látni a tükröződéseket.
Nekem az volt a bajom a tavalyi Samsungokkal, hogy sötét tartalomnál nagyon levette a fényerőt, hogy jó feketét tudjon produkálni, illetve a VA panel inverz ghostingja sem jött be, nem tudtam megszokni. Az OLED egyszerűen szebb képet ad a kontraszt arány miatt és a mozgás sem homályos az szinte azonnali pixel válaszidő miatt. Játékra (GAME MODE) szubjektíven én úgy ítéltem meg, hogy jobb az OLED.
De ez könnyen megváltozhatott a 2021-es MiniLED-es Samsungokkal, de ott is, ahogy írják 65"-tól felfelé, mert az alatt ADS panellel szerelik őket. Jó lenne egy ilyet kipróbálni pár napra, hogy mit mutat a nagyon világos nappaliban....
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor