Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Azt olvastam, hogy a nyáron jött ki egy firmware frissítés, ami megoldotta az 1080p120@HDR mód gamma hibáját, de nekem most ez a 03.60.15 firmware, amire frissíteni tudtam (pendrive-ról tettem fel az LG oldaláról letöltött file-t és utána kértem egy reset-et is, de most adtam a TV-nek is hálózatot, és azt mondta nem talál újabbat ő sem), pont azt a hibát produkálja, mint ha az SDR gamma lenne ráhúzva a HDR módra (átváltott HDR módba, nem ez a gond, hogy nem át a metadata).

    Elképzelhető, hogy csak az USA-ban érhető még el a kérdéses firmware? (Most nem találtam meg a konkrét verziót, csak annyit írtak, hogy webos 3.6 és nekem is az van...)

    Persze lehet Win10 (fall creators, ami már "végleges", de hivatalosan még nem elérhető), vagy VGA driver hiba is (főleg hogy az új Win10 funkciókhoz új driver kell), de 4k-ban kisebb frekin működik a HDR (vagyis még fura vele a Windows asztal színe, szerintem összekeveri a színtereket, de a gamma nagyjából rendben van).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák