Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi3
újonc
Sziasztok szeretnék kérdezni tőletek, látom itt sokan vannak akik eléggé vágják, ezt a nagy tv-s mizériát. Van nekem egy Samsung Qe55q70 Qled tv-m idén januárban vettem 270e ért 5év garival, akkor úgy gondoltam nem rossz vétel, de lehet hirtelen döntés volt ami max arra épült, hogy mindig samsung volt itthon és jól szolgáltak, viszont ezzel a mostanival kicsit vegyesek a tapasztalataim, feketéje tényleg szép, hangja is elfogadható, viszont amire én 80% használom a foci, nem tudtam jól beállítani, túlszaturáltnak, festményesnek érzem kicsit, meg a mozgáskezelése is talán lehetne jobb,vagy csak én nem értek hozzá...Lényeg amire én használom 80%foci 10%film inkább csak tv hd adás 10% youtube, tehát nincs konzol, meg extra 4k hdr film. Nekem megérné e oledre váltani ezek ismeretében? 400e ft körülig vennék, fél milla, már nekem egy lélektani határ, amit nem szívesen lépnék át, egy 5év alatt elavuló dologért, amit nem is használlok olyan baromi sokat. max ugyan igy 55 mértben lg oled55cx3la néztem de sok rosszat is irtok a panel miatt... szopni meg nincs sok kedvem szervizzel. Szerintetek váltsak, vagy nekem nem éri meg, mert amire használlom nem adna annyival nagyobb élményt, de ha még is igen, lg-sony-pana melyik típusát javasoljátok elsődlegesen a focit szem előtt tartva! Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor