- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightsong
csendes tag
válasz
nightsong
üzenetére
Sziasztok!
CX55 tulajoktól kérnék infót!
Az érdekel, hogy mennyi esélyem van, hogy tökéletes panelt kapok?
Nemrég vettem egy 55CX-et és banding egyáltalán nincs rajta, de ennyi tinting akad:
[link]
Élőben nem ennyire feltünő, de ha keresem látom. Viszont csak teljesen fehér (világos szürke, és sárga képeken sem látszik) képen látszik, teszteltem havas természetfilmmel, ott keresve se lehet látni. Itt a képen látszik, de élőben nem láttam
[link]
Viszont tegnap egy olyan videót néztem, ahol egy fehér fal előtt dumált valaki, ott észrevettem. Tehát filmeknél nem látni, csak ilyen speciális esetekben.
Nektek mennyi tinting van, létezik egyáltalán tökéletes panel?
Nem akarok beszopódni a cserével, hogy esetleg bandinges panelt kapok vagy, hogy az 5. panel lesz a jó, annyit nem ér...
Előre köszi a tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor