Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Fotók, videók mobillal
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget és véleményét!
Elnézést, hogy ennyire hifi audio irányba vittem el a topicot. Ezeket mind mérlegre fogom venni és ez alapján választok. Nem ódzkodom egy receiver +subwoofer+2 hangfal kialakitastol. Na de hogy picit visszatérjünk az OLED világába: az igazat megvallva rettenetesen félek a screen uniformity-tol es hogy mit dob majd a panel lottery.... Ennyi pénzért nem szeretnék banding miatt mergelodni de sajnos tudom hogy OLED-el erre nagy az esély. Végignyálaztam az angol és amerikai AVS fórumokat és hát ... Tudom hogy fórumokon általában a negatív minta az erősebb mert mindenki fórumokon mondja el a baját de abba bíztam hogy az új X szerianal valamit javítanak a gyártáson hogy ne legyen se szignifikáns banding se tinting. Mind a kettő nagyon idegesítő.... De egyelőre azért nem úgy tűnik mintha szignifikáns javulás lenne ezen a téren.
Még anno a Samsung KS es Sony XD edge lit csodaibol jo sok példányon keresztül mentem mire eljutottam az OLED-ig. Sajnos az első c6-omon volt egy kis folt (mintha egy körben sérült volna a panel) ami miatt panelt cseréltek... Szóval előre rettegek a TV vásárlástól. Ezért is tartok tőle, hogy Media-nal és Euronics-nal mekkora eséllyel adhatnak el ujracsomagolt terméket? Nyilván figyelmeztetés nélkül törvény tiltja de ezt be is tartják? Van bármi tapasztalt esetleg hol erdemes vásárolni? Sajnos az OCD-m attól tartok kicsivel magasabb az átlagnál.

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elnézést, hogy ennyire hifi audio irányba vittem el a topicot. Ezeket mind mérlegre fogom venni és ez alapján választok. Nem ódzkodom egy receiver +subwoofer+2 hangfal kialakitastol. 
Vhiktor