Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget és véleményét! :R Elnézést, hogy ennyire hifi audio irányba vittem el a topicot. Ezeket mind mérlegre fogom venni és ez alapján választok. Nem ódzkodom egy receiver +subwoofer+2 hangfal kialakitastol.

Na de hogy picit visszatérjünk az OLED világába: az igazat megvallva rettenetesen félek a screen uniformity-tol es hogy mit dob majd a panel lottery.... Ennyi pénzért nem szeretnék banding miatt mergelodni de sajnos tudom hogy OLED-el erre nagy az esély. Végignyálaztam az angol és amerikai AVS fórumokat és hát ... Tudom hogy fórumokon általában a negatív minta az erősebb mert mindenki fórumokon mondja el a baját de abba bíztam hogy az új X szerianal valamit javítanak a gyártáson hogy ne legyen se szignifikáns banding se tinting. Mind a kettő nagyon idegesítő.... De egyelőre azért nem úgy tűnik mintha szignifikáns javulás lenne ezen a téren.

Még anno a Samsung KS es Sony XD edge lit csodaibol jo sok példányon keresztül mentem mire eljutottam az OLED-ig. Sajnos az első c6-omon volt egy kis folt (mintha egy körben sérült volna a panel) ami miatt panelt cseréltek... Szóval előre rettegek a TV vásárlástól. Ezért is tartok tőle, hogy Media-nal és Euronics-nal mekkora eséllyel adhatnak el ujracsomagolt terméket? Nyilván figyelmeztetés nélkül törvény tiltja de ezt be is tartják? Van bármi tapasztalt esetleg hol erdemes vásárolni? Sajnos az OCD-m attól tartok kicsivel magasabb az átlagnál. :)

Új hozzászólás Aktív témák