- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Szia.
Ne felejtsd el, hogy pár hétig csak napi 5 órát ment a korona virus miatt, most pedig május 18-tól napi 11 órában üzemel, de valóban a fullos üzleti beállítások melett kb. olyan mintha 1,5x több üzemórát használnád hétköznapi otthoni beállításokon.Egyébbként rég megtte volna a fene, ha ezt nem bírná ki. Amikor beégésre tesztelte a Rtings a 7-es sorozatot akkor ha jól emlékszem rá 8 hónapon keresztűl napi 20 órában nyúzták
[link] és 5000 órát tettek bele.(#44057) chros Elég nagy visszalépés lett volna ha a jelenlegi 77C8-ról vissza mentem volna 65"-ra az nekem már nagyon kicsi. 4m-es nézési távolságot azért vedd figyelembe. REAL 4K élményhez ez már távol (1,59m) van, (65" 1,29m) de azért még jó.
Nekem megér +384K ráfizetést (a 77C8-at 1M-ért adtam el), hogy lesz egy olyan TV-m amin van G-Sync, teljes értékű 48Gbps HDMi Ultra csatlakozó stb....ezért nem vettem a C3-ból meg a 77"-ost amibe nem teljes, csak 40Gbps a HDMi adatátviteli sebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- E-roller topik
- Fogyjunk le!
- Windows 11
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Linux Mint
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor