Hirdetés
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Messze nyolcezer fölött!
- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Nem vagyok boldog mitől lennék? Az hogy te mit látsz és mit nem az engem nem érdekel, csak az amit én látok vagy akarok látni. Utóbbi megjegyzés(akarok látni) is számít, hiszen a húwaze faktorhoz az is hozzátartozik. De jól gondoltam, megbántad a másfél millás kiadást, és itt most ez a "jó döntés" kérdése is megválaszolódott. Nem szégyen bevallani hogy hülyeség volt kiadni egy tévéért másfél millát, ugyan úgy hülyeség lenne egy FHD OLED-ért is indokolatlanul sok pénzt kiadni. A jó és tökéletes fogalma nagyon kérdéses.
ui.: "Különben meg csak 900 ezret spóroltam vele, ami nekem aprópénz, ez nem volt faktor"
Itt is ellentmondást érzek, de ha neked 900ezer aprópénz, akkor miért nem váltottál egy újabb 4K modellre? A 4K ellenes tábor mindig azzal érvel, hogy a 4K nem ad annyival többet mint amennyivel többe kerül. Ha nem számít a lóvé, akkor nem tök mindegy hogy egy 4K-ért többet fizetsz? Vagy érzékeny a szemed a mozgásfelbontásra? Azért megnéznélek egy vakteszten.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lg 65g5 új 3év garancia 5év panel garancia
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- magyar billentyűzet - 162 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor