- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Nemrég elvitte a szerelő bácsi a B8-asomat. Kis érdekesség, hogy ugye a Telekomtól vettem a TV-t, az első készülék dobozán még LG-s jótállási jegy volt, de aztán mivel az pixel hibás lett - amit 3 napon belül jeleztem a Telekomnak - így a Telekom cserélte a készüléket, viszont a csere készülékkel nem LG-s jótállási jegy érkezett, hanem Telekomos. Itt elsőre a bácsi azt mondta, hogy LG-s kell és elkezdte szidni a Telekomot, hogy mi a f@szért szedik ki az LG-set. Felhívta a főnökét, hogy elfogadja-e ezt a Telekomos jótállási jegyet. Főnök mondta a telefonba, hogy persze, hozzad, még hallottam is. Elég szűkszavú beszélgetés volt, most vagy a főnök személyisége ilyen vagy már alapból így áll a bácsihoz (ha értitek mire gondolok). Lényeg, hogy elvitte a TV-t, azt mondta legkésőbb hétfőre kész lesz.
Ezt a jótállási jegy mizériát nem tudom, hogy jogosan fújta-e fel a szerelő vagy csak rigolyái vannak idős korára. Azt nem mondtam külön a szerelőnek, hogy ez a TV már egy csere készülék, mondjuk amikor bejelentettem a csere TV hibáját, hogy világosabb a kijelző egyik fele, mint a másik, mondtam is, hogy ez már csere TV, tehát ha ez érdemi információ lett volna, gondolom tudatják a szerelővel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor