- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
renatto
üzenetére
Azért, mert volt 1-2 halvány folt, vagy a másik, hogy sok kis foltot lehetett látni teljes fényerőnél a teszt színekkel, így lefuttattam. Ez után eltűntek a foltok. De ezek a foltok is csak akkor látszódtak, ha nagyon közelről nézted a kijelzőt, egyáltalán nem volt észrevehető egyébként.
TV adást nem nézek egyáltalán a tv-n, így a logók nem zavarnak. Játékok közben(főleg az újabbaknál) már van lehetőség a HUD elemeinek a csökkentésére, vagy dinamikusra állítására. Ezen lehetőségeket is ki szoktam használni.
Én is próbálom úgy használni pc-re kötve, hogy minél kevesebb statikus tartalom legyen, közben alacsony OLED fénnyel párosítom. Ha pedig játszom, vagy filmet nézek, akkor az OLED fényerőt is 100%-on használom, általában HDR tartalmakkal. De ezeket is kb csak 4 óra hosszan, de nem a panel kímélése miatt.
10 évig amúgy sem szándékozom használni ezt a tv-t, úgy is fél úton váltani fogok valamire, mert elkap a hype.Apropó: Böngésző felső sávjára van valami kímélő mód? Azon kívül, hogy F11-et, vagy hasonló "ismert" funkciót használnék böngészés közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor