- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
germànmagyar
üzenetére
Én most vettem egy Pana 55FZ800E-t. Illetve a közvetlen családban van még egy 65FZ950E. Én a 800-ason is elgondolkodnék a helyedben. Kiváló tv, a teszteken rendre megelőzte az LG-ket, természetesebbek a színei, stabil a rendszer, kicsit fapados, de meg lehet szokni. Egész jó a hangja, bár nem egy 950E (annak saját soundbar-ja van), de megteszi. Szép elegáns, kissé konzervatív tv.
Én a Sony-t nem mertem bevállalni, kicsit tartottam az akusztikus kijelzőtől, meg az androidtól. Egy amúgy is érzékeny panel nekem ne rezegjen. Philips-nél az android volt a gondom megint. Telefonra úgy ahogy oké, de ismerem annyira, hogy tv-n ne akarjam rendszernek.
A Qled szerintem is parasztvakítás.
Számítógépezésre, PS-re én mondjuk nem vennék oledet. Egyszerűen a technológia szerintem még nem érett meg rá, túl sok a statikus tartalom, erre a célra inkább valami jobb lcd-t kellene venni. De ez az én magánvéleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor