- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Nemrég csatlakoztam az OLED-esek táborába egy LG 55" B8-al. Egyenlőre nagyon meggyőző, egy LG 47LM620S-t váltott. Ég és föld a különbség képminőségben, feketében, de ezt itt mindenki tudja. hangminőségben is sokkal jobbnak érzem, mind egymagában és ami meglepő, hogy házimozira kötve is szebben szólnak a tartalmak. Biztos számít az is, hogy újonnan számolva is közel kétszer annyiban kerül a B8.
A TV-t az Euronicsban vettem, utolsó polcos darab volt, egy dobozoltjuk volt, gyárilag végigkarcolt kijelzővel..., de ehhez is kellett szervizt hívnom, viszont nagyon pozitívak, minden szó nélkül cserélik a kijelzőt, mivel egy pixelem állandóan pirosan világít. 3 napban benne volt, de Euronicsra nem akartam várni.
Egy samsung házimozira van kötve a TV, a régi TV-n is HDMI2-be dugtam, itt is, illetve össze van kötve optikán. Szépen kezeli is, be és kikapcsolja, vezérli a hangerőt stb, bár mint a régi TV-n itt is néha leválasztódik a házimozi (elmgy a hang, vagy nem vezérelhető), ez van, ki-be kapcsolás és jó, nem mai a házimozi sem.
1. A menüben van hangkimenetek között optika és HDMI-ARC én utóbbin használom, van valami különbség a kettő között?
2. HDMI kábelben viszont tanácstalan vagyok. Jelenleg a PC-m egy 10m-es sima alap/olcsó kábellel van rákötve. A régi tv-vel jól el volt, viszont erre kötve a kép sötétebb részein piros pöttyök jelennek meg, vagy teljesen elsötétül. Felbontás sima 1080p HDR nélkül, illetve még annyi, hogy a GTX 1070-ből egy DP-HDMI átalakítóra van kötve, mivel a fő hdmi-t az oculus foglalja el. Ez lehet a kábeltől átalakítótól? Milyet érdemes venni? Mire kössem a TV-t, az oculus-t inkább rakjam át az átalakítóba?
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor