- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Nekem nem azzal van bajom hogy LG E szériát vett, inkább azzal hogy azt sugallja az LG mennyire jó vétel ez. Természetesen nem kötelező megvásárolni az adott "akciós" terméket, ahol van egy olyan termék, amire igazából nincs is szüksége a delikvensnek. Most a soudbarok hangzásába nem mennék bele, van akinek az is az a szint amire mindig is vágyott. Ezzel nincs gond, inkább annak az LG SK9Y soundbar árával vannak gondok, de azt tudjuk hogy mindent el lehet adni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui.: szifonnal inkább ne példázódjunk, az egy fölöslegesen drága hype termék. Volt egy 128GB-os ~9.5"-os 2017-es iPadem, de inkább megváltam tőle. Már az felb@szta az agyam mire használatba tudtam venni. Első és valószínűleg sokáig utolsó Apple cuccom volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor