Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nah, nem találtam meg vízmértéket, de centivel lemértem, hogy én vagyok-e a vak vagy tényleg ferde a monitor. Az egyik oldala a másikhoz képest 7 mm-el lentebb van. Megy vissza az Oázishoz.
Visszatettem a PG32UCDM-et, ezen nincs a jobboldalon megvilágítási gond, stimmel a vízszint is (de itt nincs játék sem, szóval lehet állítani normálisan). Kár azért a közelségérzékelő gondért. Egyébként akárhonnan nézem érezhetően szebb képe van a QD-Oledes Asusnak, mint a WOLED-nek. Az lenne a legjobb, ha QD-Oleden lenne a True Glossy.
Most nem tudom melyiket vegyem meg újra. Nem akarom szervizzel kezdeni, de nem is szeretném megvenni a terljes készletet, hátha az egyik jó lesz alapon.
Lehet Iponról megveszem a PG32UCDM-et, úgyis van hozzá ajándékba egy ASUS ROG Ergo állvány. Ingyen jó lesz az valamire... aztán reménykedem, hogy azzal minden stimmelni fog.
Ebben gondolkodom még: 44.5" LG UltraGear 45GX950A-B
Tuti imádnám, de ez még két szinttel drágább és nem csaké n nyúlnék magamhoz, hanem az Alza is, ha ezt is visszavinném, mert valami nem stimmel vele.
-
emiki6
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hegyirabló itt ragelt egyet, hogy az PG32UCDM ferde, aztán észrevette, hogy igazából billeg, végül visszaküldte.
Na akkor úgy tűnik ez a probléma átterjedt más márkákra,
modellekreis.
Ja várjá, mindkettő Asus ROG modell 
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Működik a szenzor jah, de sok értelme nincs, a minimálisan beállítható 5 perc az én ízlésemnek túl sok, nekem már 2 perc inaktivitás után bejön a fekete képernyőkémélő én úgy szoktam meg
nálam nem dől, de van egy kis holtjátéka az állványnak valóban.
képminőség hogy tetszik a PG32 után?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ja várjá, mindkettő Asus ROG modell 
Skynet258