Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Közben megkérdeztem az ASUS ügyfélszoláglatát telefonon, hogy amúgy tudnának-e kezdeni velemi szervizben ezzel a 7 mm-es eltéréssel és mondta a srác, hogy az sem biztos, hogy hozzá is nyúlnának... mivel néhány mm eltérés a QC szerint nem gond. Hát jó... Aztán azt is mondta, hogy egy ilyen esetről hallott eddig, hát én vagyok a második.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Tuti imádnám"
Aztán szembe jött velem most ez: [link]
Miért ilyen qrva nehéz manapság jó monitort venni?
Első OLED-em és olyan szopóágra kerültem vele, hogy ha nem meséltem volna itt el az elmúlt pár napban, el sem hinné senki.A TV-ből indultam ki, azt hittem a monitor is olyan lesz, mint a TV: megveszem, felrakom a falra és egyből tökéletes. Neeem, de lehet az ASUS-al van csak gond.

#2451Csandi: 5090-em van. Az adatlapomon lévő gép évek óta nincs meg.

-
Csandi
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
5K2K hoz azért remélem 5090-el is készülsz

Ja hát ingyen no brainer az ROG àllvány, de ha fizetni kell érte inkáb Ergotron ahogy írták is redditen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S760 - i5-520M I 4GB I 160GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Első OLED-em és olyan szopóágra kerültem vele, hogy ha nem meséltem volna itt el az elmúlt pár napban, el sem hinné senki.

Skynet258