- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
Bocs de arra ott a telefon, hogy a zsebben elférjen.
Egy táskát meg általában mindenki visz magával ha utazik, ekkora nyűg lenne egy iPad?
Komolyan néha nem értem, hogy egyes igények miért és honnan jönnek, ennyire ne legyünk már elkényelmesedve de tényleg.
Persze, ha egy telefon közelíti a 7 collt, akkor egyből tepsi, tégla stb, de egy 4:3-as képarányú tablet férjen el a belsőzsebben.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Hank18
csendes tag
Nem gondolom h bukasra lenne itelve. De ahogy irtam nem kellene h pro legyen, inkabb a ketto kozt (arban is). En 80%ban kulfoldon dolgozom, hidd el lenne ra kereslet leginkabb kulfoldon. Nagyon sok kinti ceg operal ipaddel, foleg minivel. En mindig 10 inch koruli ipadet hasznaltam es nagyon szeretem, egyedul a merete az ami zavar. Minden alkalommal mikor lecserelem ujra ranezek a minire es valami hianyzik. Ezuttal konkretan a kijelzo, hatalmas a kulonbseg a mini es a pro kijelzo kozott. Szamomra sokkal szembetunobb - nyilvan meret miatt is - mint egy Iphone SE es egy Iphone 13 pro kozott.
[ Szerkesztve ]
Hank18
-
bostone
addikt
Nem feltétlenül.
Utazáshoz ideális, méretesebb belsőzsebben elfér. Nem kell külön hordozóeszköz. Használatban még kényelmes kategória.
Amennyit elkér az Apple a cuccaiért, nyugodtan támogathatja minden készülékén a 120-as képfrissítést, de egyébként is illene lépni valamit, de legalább elhagyni a betokosodott sztereotípiákat. A vásárlók megérdemlik ezt az aprócska gesztust, hogy a legjobbat kapják a pénzükért, hiszen visszajáró vendégek. A befektetők is feláldozhatják azt a "néhány centet". -
Hank18
csendes tag
Sok-sok éve hasznalok ipadet (sokat utazom), egyetlen kivansagom egy Ipad mini Pro lenne. Nem kell M1 legyen, A16 is megtenne boven. De a kijelzo használhatatlan a jelenlegi 6osban. Legalább 90es kepfrissites, 1000 nit, 8gb ram es 256gb memoria...azonnal meg is vennem.
[ Szerkesztve ]
Hank18
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- E-roller topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest