Új hozzászólás Aktív témák
-
Hank18
csendes tag
Nem gondolom h bukasra lenne itelve. De ahogy irtam nem kellene h pro legyen, inkabb a ketto kozt (arban is). En 80%ban kulfoldon dolgozom, hidd el lenne ra kereslet leginkabb kulfoldon. Nagyon sok kinti ceg operal ipaddel, foleg minivel. En mindig 10 inch koruli ipadet hasznaltam es nagyon szeretem, egyedul a merete az ami zavar. Minden alkalommal mikor lecserelem ujra ranezek a minire es valami hianyzik. Ezuttal konkretan a kijelzo, hatalmas a kulonbseg a mini es a pro kijelzo kozott. Szamomra sokkal szembetunobb - nyilvan meret miatt is - mint egy Iphone SE es egy Iphone 13 pro kozott.
-
bostone
addikt
Nem feltétlenül.
Utazáshoz ideális, méretesebb belsőzsebben elfér. Nem kell külön hordozóeszköz. Használatban még kényelmes kategória.
Amennyit elkér az Apple a cuccaiért, nyugodtan támogathatja minden készülékén a 120-as képfrissítést, de egyébként is illene lépni valamit, de legalább elhagyni a betokosodott sztereotípiákat. A vásárlók megérdemlik ezt az aprócska gesztust, hogy a legjobbat kapják a pénzükért, hiszen visszajáró vendégek. A befektetők is feláldozhatják azt a "néhány centet".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest