- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz koxkids #6849 üzenetére
Aktív sim-mel másfél napot elmegy. Szerintem csak bluetoothon hozza a két és fél napot.
Az új WearOS verzió tényleg sokat dobott az üzemidőn.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
consono
nagyúr
válasz koxkids #2673 üzenetére
Majd kiderül életben milyen lesz, gondolom ha tényleg kapható lesz tele lesz tesztekkel a youtube. Egy sort biztosan ki fog írni, az látszik a képeken.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Macika66
őstag
válasz koxkids #2673 üzenetére
Én sem találok túl sokat róla, de szinte biztos, hogy a 64x128 pixeles kijelzővel maximum kis ikont tud kirakni értesítésként. Jó esetben.
Na de ezzel nincs túl sok gond, az összes okos karkötő így tesz, épp ez különbözteti meg az okosórától.Nálam sajnos alapelvárás az érintőkijelző is.
De maximálisan elfogadom, ha másnak az okosított valódi analóg karóra jön be, nem az órásított okosság.
-
consono
nagyúr
válasz koxkids #1826 üzenetére
Baj nincs, csak nem aktív TFT, hanem transzreflektív. Napfényben szép, bent kevésbé, de ott is látható. Cserébe allways on, nem feketedik ki, ha nincs használva. Persze háttérvilágítást lehet kapcsolni, szóval sötétben is használható.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz koxkids #1823 üzenetére
Ha a kijelző nem zavar, meg elsősorban a fitnesz funkciók érdekelnek, akkor jó választás. Én egy Vivoactive-ot nyúzok több mint egy éve és elégedett vagyok. A kijelző nem mindenkinek jön be, de mindig látható, cserébe ultra jó az uzemidő. Értesítések megjönnek, vannak jó számlapok, de nézd meg az elérhető appokat, hogy az elég e neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest