- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
koxkids #2673 üzenetére
Én sem találok túl sokat róla, de szinte biztos, hogy a 64x128 pixeles kijelzővel maximum kis ikont tud kirakni értesítésként. Jó esetben.
Na de ezzel nincs túl sok gond, az összes okos karkötő így tesz, épp ez különbözteti meg az okosórától.Nálam sajnos alapelvárás az érintőkijelző is.
De maximálisan elfogadom, ha másnak az okosított valódi analóg karóra jön be, nem az órásított okosság.
-
consono
nagyúr
válasz
koxkids #1823 üzenetére
Ha a kijelző nem zavar, meg elsősorban a fitnesz funkciók érdekelnek, akkor jó választás. Én egy Vivoactive-ot nyúzok több mint egy éve és elégedett vagyok. A kijelző nem mindenkinek jön be, de mindig látható, cserébe ultra jó az uzemidő. Értesítések megjönnek, vannak jó számlapok, de nézd meg az elérhető appokat, hogy az elég e neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest