Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gun4b

    csendes tag

    válasz kakuk.tamas #6850 üzenetére

    Meséld el nekem akkor pls, hogy csinálod ezt a másfél napos üzemidőt! :)

    Huawei P10 Plus + Huawei Watch 2 eSIM-et használok. Egy nyomorult napot nem bír ki. Általában egy nap 2-3 alkalommal van töltőn, ebből egy az esti töltés.

    Mondjuk én használom telefonként is, BT heasettel rendesen. MultiSIM szolgáltatással. A hívások random bomlanak, ha az óráról indítok vagy azon fogadok. Van olyan, hogy 15 mp, van hogy 5 perc és van olyan, hogy 40-50 perc beszélgetés után. De gyakorlatilag nekem az órás telefonálás ezzel az órával 15 mp és 50 perc között valahol random el fogja dobni. Annyit figyeltem meg, hogy ha az óra nem csatlakozik folyamatosan a hálózatra, hanem automatikus módban van, akkor sűrűbben dobja el a hívást. Sőt! Ha az óra nincs a telefon közelében, akkor indítok vagy fogadok rajta hívást, akkor általában nincs gond. De ha aktív hívással a telefon BT hatósugarába kerülök, akkor pár mp és bontja a hívást. Olyan, mintha az óra nem tudna mit kezdeni azzal, hogy aktív hívásban van és közben a BT újracsatlakozás megtörténik. Neked nincs ilyen tapasztalatod?

    Bezzeg a másik MultiSIM kártyám a tabletemben tök jól működik. :) Ebből gondolom, hogy valami az órával nem kerek MultiSIM esetén. Főleg, hogy a telefonom és a tabletem egyszerre kezd csörögni, az óra pedig 4-5 mp-cel később.

    További hibák, hátha tudsz rá megoldást. :)

    - a Messengert az órán az istennek nem akarja megnyitni. Kiírja, hogy telepítve van és kész. Ezzel sokra nem megyek. :P
    - SMS-küldésnél panaszkodik, hogy nem a saját alkalmazása az alapértelmezett. Ha engedélyezem neki, akkor viszont a telefon SMS-küldése kezd el vacakul működni. Pl. a kézbesített üzenetre is azt írja, hogy nem sikerült elküldeni. Mondjuk ez lenne a kisebbik gond, mert nekem nem túl komfortos az óráról írni és a diktálást meg nem tudja nyelvi támogatás hiányában.

    Egy negatívum: Navigációs cél beállítása az óráról. Egyszerűen katasztrófa. A google asszisztens a magyar nyelv hiánya miatt itt is borul a magyarországi címeknél. Kényelmetlen állandóan előszedni a telefont ehhez. Waze miért nincs? :P

Új hozzászólás Aktív témák