- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Hali!
Nekem a hívással nincs semmi bajom. Nem dobálja el, nem szakítja meg.
Mióta megvan az óra, azóta a Google Messages-t használom a telefonon is. Tökéletesen működik mindkét eszközön.
A Facebook Messenger tényleg csak annyit ír, hogy telepítve van, de a kontaktokat nem listázza.Óralapokat pedig a Minimal & Elegant-ot használom. Szerintem jóval kevesebbet fogyaszt, mint a Facer. (Sötét óralapokat használok csak).
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
SaGa59
őstag
Örülök, hogy segítettem… Már csak azt kellene valahogy megoldani, hogy a „kioltott” állapotban valami halványabban világító számot mutasson mint óra és úgy talán még a folyamatos világítás opció is beleférne egy napba. Azt sajnos úgy látom teljes fényerővel nyomja dimmed üzemmódban is, úgy meg biztos rendesen fogyaszthat…
Lehet, hogy érdemes lenne összeszedni ilyen tanulságokat is a különféle számlapokról.
[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
Melyik óraszámlapot használod?
Sokfélét kipróbáltam, olyanokat is, amik elvileg keveset fogyasztanak, de a leghosszabb üzemidőt a „gyári” Explorer számlap adja. Esténként 50% fölött van, amikor felteszem tölteni.
Majd kétszer olyan hosszú, mint a kedvencem, a Marine Commander, ami szintén elég alacsony fogyasztású, de ezt meg se közelíti.
A watchmaker számlapokat ne is említsük, azok zabálják az akkut.Egész nap folyamatosan rajta van a hálózaton, az automatic beállítás az, amit először átkapcsolok fix on-ra, ha valamiért resetelni kell az órát, mert az automaticnak pont az a lényege, hogy amikor az óra úgy dönt, most nincs szükség a kapcsolatra, eldobja. Nekem meg azért van SIM-es órám, hogy elérjenek…
A sokféle számlap kipróbálása közben arra jutottam, hogy a telefonálás (közvetlenül az óráról) stabilitását a számlap is befolyásolja. Némelyikkel gyakoribb a „nem hallunk semmit, pedig látom, hogy felvette a hívott a telefont, mert elindult a számláló”. BT fülessel. Ilyenkor ha újrahívom, általában megjavul, de idegesítő a jelenség. A legsűrűbben a watchmaker számlapokkal fordul elő. Próbáltam Mr.Time számlapokat, Minimal&Elegantot, pár külön letölthetőt is, de ezzel az Explorerrel egyik se tud versenyezni stabilitásban és fogyasztásban.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
törölt tag
Nekem most egy ajándékba kapott Z60-as okosóra van a bal kezemen (a jobbon meg egy Mi Band 3). Este töltöm, egész napot végig szolgál. Kocsiban bt-fülessel használom, irodában, otthon csak magában. Hétvégén sokszor két napot is megy, ha elfelejtem töltőre tenni. Szerintem a harmadik napot már nem bírná ki, de ezt még nem próbáltam. A telefonáláson kívül csak mint óra használom. Legtöbb napi telefonálás összes időtartama kb 2 óra volt. Lazán kibírta az esti töltésig a 380-as akkuja. Ez egy kb 3000 Forintos értékű eszköz. Ennyiért itthon még az egyébként jó minőségű kóracél sodrony szíját sem kapnám meg talán.
Egyébként tud mobil internetet is, de mivel a Whatsappot nem sikerült rajta beüzemelni, azt inkább leállítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest