Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
ezt értem. De itt ez a termosztát nem több mint egy gombelemes hőmérő. Hiába nyomkodod a gombokat a falon nem indítja el a klímádat, ahhoz külön elő kell venni a telefont vagy dashboard-ot rakni a falra. De ha meg már dashboard van a falon akkor minek ez a termosztát.
Nekem az kell, hogy odasétálok a termosztáthoz és ki-be tudjam kapcsolni a hűtést illetve a fűtést vagy megváltoztatni a hőmérsékletet ha fázunk vagy melegünk van. Ez a termosztát legegyszerűbb funkciója 100 éve.
Arról már nem is beszélve, hogy a jobb termosztátok nem bang-bang módszerrel működnek, pl az én nestem tanulja a padlófűtés hőtároló tömegét és idő előtt leállítja a fűtést mert a hőátadásnak késleltetése van. Ha ezt nem tenné meg túlfűtené a szobát 1-2 fokkal folyamatosan. Ezt írtam, hogy jellemzően a szoftvert fizeted meg, nem a hardvert, az nem több mint egy hőmérő meg két relé.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest