Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
válasz
Teasüti #3605 üzenetére
Hú, itt több hitvitára okot adó kérdés is felmerül!
Nekem a felhő dolog nem tetszik. Inkább saját szervert üzemeltetek, egy RPi3-on.
Próbáltam több szerver szoftvert is az elején, nekem a HomeAssistant jött be leginkább. Több mint fél év használat után is így érzem.Az elmúlt kb 8 hónap tapasztalata alapján azt javaslom, hogy lehetőleg próbálj meg egy irányba menni.
Több okos "család" is van.
Először persze gyorsan és látványosan akar az ember haladni.Ezért a Xiaomi cuccokkal kezdtem és arra építkeztem először (jó minőségűek, jó áron!), de aztán rájön az ember, hogy nem, vagy csak óriási kompromisszumokkal tudsz minden megoldani egy termék családdal. Így nekem is bejöttek a Sonoff kapcsolók és relék a képbe. Aztán rájössz, hogy még ez is kevés, kellene egyedi, saját fejlesztésű megoldások is, mint a redőnyvezérlőm, ami már arduino lapkára és egy újabb rendszer, a mysensors-ra alapul. Szóval, nem egyszerű ezt eldönteni...
Ha ebbe bele akarsz vágni, akkor készül fel, hogy rengeteg időt elvisz! Először a sok olvasgatás, nézelődés miatt, aztán a felmerülő problémák megoldása!
Ja, és nem utolsó sorban, rengeteg pénz!
Nekem már bőven 6 számjegyű az erre költött pénz összeg és nem 1-essel kezdődik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- VoLTE/VoWiFi
- Gyúrósok ide!
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest