Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
tildy, Cathfaern: Szóval kb. sorstársak vagyunk... király. De vajon miért van az hogy relatíve igen sokakkal történik ez? Mármint hogy nem talál magának igazán társaságot. Mindenesetre elég szar dolog. Mert bár van pár barátom, de a valódi, nagyobb problémáimat igazából mindig csak netes ismerősöknek tudtam elmondani. Talán mert... miért? Belegondolva talán mert írva egyszerűbb az egész. Szemtől szembe mondani az ilyen problémákat nagyon szar lenne. Meg hát mit mondjon rá az illető barát? Ott állna velem szemben, és érezné hogy most sajnálnia kéne meg próbálni tanácsot adni, de nem tud mit tenni ő sem... és akkor ilyen kínos csend meg minden... Szóval ezért jobb neten elmondani az ilyeneket. Nem azért (legalábbis részemről nem azért), mert nem ismerem a valóságban akikkel beszélek és soha nem fogok velük találkozni.
Szóval én is örülök hogy itt vagyok ebben a társaságban, de sajnálom hogy állandóan a baromságaimmal traktállak titeket... azért megpróbálom minimalizálni magam e téren. Csak sajnos ez igen nehéz... talán majd megoldódik. Az olyan ember hiányát, akinek mindent elmondhatok csak tetézi hogy Marianntól is elszakított az élet mióta elballagtunk a gimiből.
tildy: ''Mondjuk ha 30 éves korára sem talál barátnőt, na az már nem olyan jó.'' -- Remélem itt leszünk még a fórumon 11 év múlva, aztán majd megtárgyaljuk a témát :) Amúgy csak hogy a te szép hosszú hsz-edre is reagáljak: én is kedvellek. Biztosan közrejátszott a fénykép is annak idején, de ez ugye szerintem úgy fogható fel, hogy némi plusszal indultál, de ez a plusz egyszeri. Magyarán ha máshogy viselkednél, akkor ez a plusz már rég elfogyott volna. Szóval örülök hogy itt vagy. Hogy mind itt vagyunk. :)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest